50 bier infographic

Infographic

Hoe organiseer je de beste vrijmibo voor de hele klas? In deze infographic laat ik zien hoe je de noodzakelijke benodigdheden (natuurlijk chips en bier) op de beste manier kan ophalen en kan laten vervoeren over de schoolcampus.

De infographic bestaat uit een kaart van de schoolcampus en een instructie over het stapelen van 50 glazen bier. Ik houd zelf van een minimalistische, warme stijl met aarde tinten die ik kon ontwikkelen tijdens dit project. De illustraties heb ik gemaakt in ProCreate en de infographic in Adobe Illustrator. ​​​​​​​

Illustratie

Voor de infographic en animatie heb ik gewerkt aan avatar illustraties in dezelfde huisstijl. Deze illustraties heb ik gemaakt in Adobe Illustrator. 

Animatie

Mocht de bovenstaande infographic nog niet duidelijk zijn, dan is hier nog een instructie video. Voor de animatie heb ik onderzoek gedaan door eerst een walk cycle en een stop motion te maken. Met die kennis ben ik vervolgens deze animatie gaan maken. De animatie met sound effects is gemaakt in Adobe Illustrator en AfterEffects. Die vrijmibo gaat helemaal goed komen volgens mij!

Contact

Neem contact met mij op via mail en LinkedIn en volg mij op Behance.