Airria

Airria zorgt ervoor dat mensen met nachtmerries een fijnere nachtrust hebben. Door middel van een bewegingssensor en microfoon herkent Airria dat jij een nachtmerrie beleeft. Zij zal dan geuren verspreiden en geluid afspelen die jouw nachtmerrie omzet in een fijne droom.

Mocht je toch wel wakker worden door je nachtmerrie, dan staat Airria voor je klaar. Zij zal met je praten en je begeleiden om weer tot rust te komen zodat jij weer rustig verder kan slapen. 

Airria is bedacht tijdens een team project met 2 andere studenten. Samen hebben wij onderzoek gedaan naar het probleem, het concept bedacht, interacties onderzocht en het prototype gemaakt. 

New product development

Design process

Als team hebben wij eerst gedefinieerd welk probleem wij wilden tackelen. Daarna hebben wij daar desk research voor gedaan en hebben wij daar onze conclusies uit getrokken. Bij deze conclusies hebben wij features en interacties voor ons product bedacht. 

Moodboard – Airria helpt de gebruiker met slapeloze nachten en nachtmerries. Daarom is een kalme uitstraling heel belangrijk. 

airria

Vormgeving – Airria is een product voor naast je bed, daarom hebben wij gekozen voor een minimalistisch design met zachte uitstraling.

New product development

Interaction design

Er zijn veel onderzoeken over mensen met nachtmerries. Om een product te maken die mensen met nachtmerries kunnen kalmeren en hun een betere nachtrust kunnen geven, hebben we onderzoek gedaan naar mogelijke oplossingen. Zo hebben we onderzoek gedaan naar hoe kleur, geur, licht en geluid invloed kunnen hebben op nachtmerries. Deze hebben we tot features ontwikkeld in ons product. 

Contact

Neem contact met mij op via mail of LinkedIn en volg mij op Behance.